Parkeren bij het WTC

De omstandigheden rondom het WTC Expo zijn de afgelopen jaren gewijzigd. Zo is er gestart met de bouw van het Cambuur Stadion, zijn er enkele supermarkten en drogisterijen op het terrein bijgebouwd en bevindt zich hier nu ook een MacDonalds. Dit is ten koste gegaan van de beschikbare parkeerruimte, u zult daarom hinder ervaren bij het parkeren.

Via bijgaande plattegrond vindt u een overzicht van de parkeerruimtes die beschikbaar zijn voor onze bezoekers. Er bevinden zich door Leeuwarden verschillende parkeerroutes; Oost en West. Deze routes zijn via grote gele borden met daarop de tekst ‘FRIES PAARD’ aangegeven en worden begeleid door parkeerwachters. De maximale loopafstand van de verste parkeerplaats naar het WTC Expo bedraagt +/- 15 minuten. U kunt via zowel Ingang West als via het Westcord Hotel aan de Oostzijde het WTC Expo gebouw binnenkomen.

Let op: de blauw aangegeven parkeervakken zijn op donderdag 12 en vrijdag 13 januari beschikbaar vanaf 17.00 uur, en op zaterdag 14 januari de gehele dag.

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om ruim op tijd van huis te vertrekken, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart rondom het parkeren en u verzekerd bent dat u bij aanvang van de FRIESIAN PROMS show aanwezig bent. Onze excuses voor de overlast.

 

Vorig artikelHele rij geslaagden na cursus beoordelen
Volgend artikelKFPS Podcast met Jan en Tom Folmer: ‘Lammert 260 stond meer dan 100.000 kilometer op de vrachtwagen om merries te dekken’