Peter Spahn en Elias 494 schitteren in Hagen (met video)

Peter Spahn en Elias 494 op 14 april in Exloo, Foto: Maarten Sluiter

Met een Grand Prix score van 66,957% hebben Peter Spahn en Elias 494 (Jorn 430) een prachtig buitenlands debuut gehad op het CDI 4* concours te Hagen in Duitsland. De mooie presentatie leverde veel complimenten op voor Peter én de Friese paarden.
Op zijn facebook pagina deelt Peter zijn ervaring:

Na “zoveel” jaar niet meer internationaal gestart te hebben, ben ik vergeten dat ik ook nog zenuwachtig kon zijn? hij was onder de indruk, maar ik ook? we waren een beetje behouden , komt goed, we moeten dit eerst een paar keer meemaken ? dan wordt het gelijk thuis. Daar vertrouw ik op. Want hij doet het wel als hij fit is, hoef ik me geen zorgen over te maken. De hele entourage is net iets te veel voor hem, en dan wordt hij wat onzeker, heb ik de dagen ervoor al gevoeld. (Slapen in een wapperende tent, staat als eerste aan de ingang, dus constant paarden in en uit aan de ingang, …). Meestal moet ik hem alleen kalmeren, vandaag moest ik toch wel rijden ?. Ondanks dat dit voor mijn gevoel de minste GP proef was, die ik tot nu toe gereden heb, een heel mooi resultaat van bijna 67%, kan alleen maar beter worden , dik tevreden dus, mooie leerschool! Groetjes uit Hagen, Peter

 

Gepostet von Marc-Peter Spahn am Donnerstag, 25. April 2019

Vorig artikelPavo Fryso Bokaal 2019: de inschrijving is geopend!
Volgend artikelBestuur vergadert op locatie