Phryso.com: hét nieuwsplatform voor Friese paarden

Na een prachtige lancering tijdens Faderpaard 2019 is het nu echt tijd om de website Phryso.com voor te stellen. Deze nieuwe website is een initiatief van het KFPS, in samenwerking met uitgeverij Media Primair, die de vormgeving en de content verzorgt. Phryso.com is hét nieuwsplatform voor Friese paarden.

Preferentschap Tsjalle 454 meest bekeken
Phryso.com is één dag voor Faderpaard 2019, met de Hengstenkeuring en de Friesian Proms, op 10 janauri live gegaan. De website kende meteen een vliegende start met op zaterdag 10.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Het preferentschap van Tsjalle 454 met een prachtige video was en is nog steeds het meest bekeken bericht.
Met name de Friese paardenliefhebbers uit Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten wisten tijdens dit meerdaagse evenement in het WTC in Leeuwarden de website te vinden. De redactie verzorgde een live verslag van de keuring in woord en beeld, uiteraard in combinatie met Facebook. Mensen die er zelf niet bij konden zijn, bleven zo toch op de hoogte van de Hengstenkeuring, die tot op de laatste plaats uitverkocht was.

Phryso.com en Phryso magazine
De website Phryso.com is ook bereiken via KFPS.nl en uitdrukkelijk verbonden aan het magazine Phryso dat 12 keer per jaar aan de leden van het KFPS wordt verzonden en waarvan Media Primair de uitgever is. Phryso.com zal de fokkers en liefhebbers van Friese paarden sneller van nieuws kunnen voorzien en sluit daarmee perfect aan op het magazine. In de loop van het jaar zal er ook een Engelstalige versie van de website komen, zodat ook buitenlandse liefhebbers op de hoogte kunnen blijven.

Fokdagen, keuringen, verzorging, veterinair en internationaal
Wie alles wil weten over Friese paarden vindt het op Phryso.com. Niet alleen de uitslagen van de Hengstenkeuring, maar ook nieuws rondom fokdagen en andere evenementen zul je terugvinden op Phryso.com. Ook actuele ontwikkelingen binnen de fokkerij, tips en adviezen rondom de verzorging, alsook veterinaire kennis en Internationale informatie lees je op Phryso.com.
Wie niets wil missen over Friese paarden checkt dus regelmatig Phryso.com!

Vorig artikelTalentvolle Texaan Reggie Glover doet ervaring op in Nederland (met video)
Volgend artikelFriese hengsten domineren Grand Prix