Programma KFPS ledenreis 2023 bekend : ga je mee naar Oostenrijk?

Het World Haflinger Center in Ebbs, Oostenrijk.

Eindelijk is het zover : alle reisinformatie en het programma voor de KFPS ledenreis 2023 is bekend! Het KFPS gaat van 30 augustus t/m 4 september 2023 al het moois ontdekken wat Oostenrijk te bieden heeft.

Friezen, Lipizzaners en Haflingers

Tijdens deze volledig verzorgde reis ligt natuurlijk de focus op paarden en dit jaar pakken we het uitgebreid aan. Zo wordt een bezoek gebracht aan het prachtige en spiksplinternieuwe World Haflinger Breeding Centre in Ebbs, maar duiken we ook de historie in van de Spaanse Rijschool in Wenen. Uiteraard gaan we ook genoeg Friese paarden zien, zowel op de fokdag van KFPS zustervereniging Friesenfreunde Österreichs als tijdens ‘das Grosse Pferdefest’. Dit laatste is een heus “paardenfestival” waar onder andere de Friese paarden show-act ‘Moments in Black’ zal optreden.

Cultuur en natuur

Ondanks het volle programma zal er ook genoeg tijd zijn om het bruisende Wenen te ontdekken, of juist in alle rust te genieten van het prachtige berglandschap. We hebben een mooie selectie van hotels gemaakt die van alle gemakken zijn voorzien en waar, niet geheel onbelangrijk, ook lekker met elkaar gegeten kan worden.

Veel animo

De eerste oproep op Phryso.com zorgde al voor vele enthousiaste reacties en aanmeldingen, maar we hebben nog plek over in de luxe touringcar. De kosten voor deze reis bedragen € 1150 per persoon op basis van een tweepersoons kamer en bij deelname van minimaal 30 personen. Heeft u interesse? Klik dan hieronder voor het volledige programma, alle reisinformatie en het inschrijfformulier.

Programma KFPS Ledenreis Oostenrijk 2023

Klik hier voor het inschrijfformulier-KFPS-groepsreis-Oostenrijk

Voor vragen en opgave kun je terecht bij Moniek Amico via moniekamico@kfps.nl

Vorig artikelToplijst fokwaarden merries kent nieuwe lijstaanvoerder en veel nieuwkomers
Volgend artikelDenice Brinkman: ‘Als Fernandes je vertrouwt, heb je een maatje voor het leven’