Promoot uw bedrijf op de Hengstenkeuring

HK2020
Hengstenkeuring 2020 foto Remco Veurink

Met nog twee maanden te gaan is het aftellen begonnen naar hét evenement van het jaar: de KFPS Hengstenkeuring. Dit jaar extra bijzonder met het 145-jarig bestaan van het KFPS wat groots gevierd zal worden met een magische Jubileumshow!

Het evenement brengt de beste Friese paarden naar Leeuwaren samen met meer dan 25.000 liefhebbers afkomstig uit alle werelddelen. Daarnaast is het evenement live te volgen op internet, TV en social media, waardoor het bereik ver boven de 100.000 unieke bezoekers ligt. Een unieke kans dus om uw bedrijf onder deze diverse doelgroep onder de aandacht te brengen.

Nog enkele standruimtes beschikbaar

De Hengstenkeuring kent een vaste groep standhouders die elk jaar weer graag van de partij zijn en een vast onderdeel zijn geworden van de hele beleving van het evenement. Om ook nieuwe standhouders de gelegenheid te geven om een standruimte in het strodorp te bemachtigen, is het strodorp dit jaar verder uitgebreid. Daarmee zijn er op dit moment nog enkele standruimtes beschikbaar.

LED Boarding

Nieuw dit jaar is de LED boarding welke geïntegreerd zal worden in het spectaculaire lichtdecor van de Jubileumshow. Daarnaast is de LED boarding in de piste een uitgelezen manier om uw bedrijf te promoten onder de vele bezoekers en volgers via de TV en livestream. Er zijn hierin verschillende uitingen en pakketten mogelijk.

Overige promotiemogelijkheden

Naast standruimte en LED boarding kunt u uw bedrijf ook promoten via een advertentie in de catalogus van de Hengstenkeuring of een video advertentie op het billboard in de piste en het interne tv-circuit dat door heel het strodorp verspreid staat. Daarnaast is er ook ruimte om te netwerken; voor de Jubileumshow zijn er nog enkele VIP-tafels beschikbaar.

Opgave

Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op Sponsoring en strodorp – KFPS presenteert (kfps-presenteert.nl), neem per mail contact op via hengstenkeuring@kfps.nl of bel via 0512 – 523888.

Vorig artikelMeld u nog aan voor de KFPS themabijeenkomsten met inspirerende presentaties
Volgend artikelZoveel mensen zoveel meningen, het KFPS wil het graag van u horen!