Ruilactie Para-te-Paard geslaagd: € 2150 opgehaald

De ruilactie Para-te-Paard die drie weken geleden op Facebook is gestart, heeft het doel behaald: een dekking van Teun 505 en een dekking van Dedmer 519! Op oudejaarsdag is dit aangeboden door Stal fan de Kadyk. De dekkingen zijn verkocht en het eindbedrag bekend: € 2150.
De ruilactie op Facebook startte met een hobbelpaard van 12×13 cm. Door dit item nagenoeg elke dag te ruilen voor een item/dienst met meer waarde is, er voor de crowdfundingsacties van Rixt van der Horst en Saskia Meinema maar liefst € 2150,- opgehaald. Dit bedrag wordt 50/50 verdeeld over beide acties.

Paralympische Spelen Tokio

Zowel Rixt als Saskia zijn in 2020 een crowdfundingsactie gestart. Het doel van Rixt is om met haar lease-paard Findsley N.O.P zichzelf voor te bereiden voor de Paralympische Spelen in Tokio. Saskia is na veel tegenslagen haar prachtige zelf gefokte en opgeleide Fries Karsten van de Oostwal verloren op het NK dressuur. De para-toekomst van deze Grand-Prix amazone viel daarmee in duigen. Voor haar is er een crowdfundingsactie opgezet is om een geschikt paard te kunnen aanschaffen.
Nicolien Wolfs & Sietske Hijlkema zijn op 10 december op Facebook van start gegaan met de ruilactie Para-te-Paard. Diverse items en diensten zijn de revue gepasseerd: een sanseveria, een kinderfeestje, een vergaderlocatie, pakjes hooi, een deken, een cadeaubon van ruiterhuis Bosgra, een weekendje-weg voor 10 personen, een les van Imke Schellekens – Bartels, een optreden van de bekende Friese troubadour Piter Wilkens, fosfaatrechten en uiteindelijk twee dekkingen van de populaire hengsten van Stal fan de Kadyk.

Crowdfunding loopt door

Binnenkort krijgen de crowdfundingsacties van Rixt en Saskia beide € 1.075,- bijgestort.  Rixt en Saskia zijn daarmee verder geholpen, maar nog niet bij hun einddoelen. Wie beide dames bij hun doelen ook verder wil helpen, kan nog altijd de crowdfundingsacties steunen. Ga daarvoor naar Rixt van der Horst en Saskia Meinema.

Vorig artikelEerste Friese veulen van 2021 geboren in Ohio, Verenigde Staten
Volgend artikelAftellen naar de HK met … het programma!