Start kaartverkoop HENGSTENKEURING en FRIESIAN PROMS 2 september 9 uur

Van 9 tot en met 11 januari presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS. Drie dagen lang genieten van prachtige Friese paarden overdag tijdens de HENGSTENKEURING en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden FRIESIAN PROMS.

Korting leden

De kaartverkoop start maandag 2 september om 9.00 uur speciaal voor leden van het KFPS met een extra vroegboekkorting van 25% en 10% voor donateurs/Friesian Friend- JongKFPS leden,  dus wees er snel bij! Deze extra korting ontvangen leden van 2 t/m 30 september.  Voor personen die lid zijn geworden na 1 juli is het wel mogelijk om kaarten te bestellen maar zij ontvangen geen korting.

Jubileumcadeau 5th edition FRIESIAN PROMS

Ivm het 5-jarig jubileum van de FRIESIAN PROMS is er een jubileumcadeau. Bij aankoop van een ticket voor de FRIESIAN PROMS mag u diezelfde dag (overdag tijdens de Hengstenkeuring) gratis naar binnen.

Hoe bestel ik kaarten?

De korting is eenmalig en geldig voor maximaal 4 kaarten per dag van de HENGSTENKEURING en maximaal 4 kaarten FRIESIAN PROMS. (Korting geldt niet op VIP). U kunt uw kaarten bestellen via MIJN KFPS.  Leden met een mailadres krijgen vrijdag 30 augustus een mail met daarin de unieke kortingscode. Leden zonder mailadres hebben een brief van het KFPS gekregen met daarin de unieke code.  De unieke kortingscode is vanaf maandag 2 september 9.00 uur online beschikbaar via MIJN KFPS. Zie www.kfps.nl (MIJN KFPS – Ledenservice – Ledenkortingen).

Telefonisch is het ook mogelijk om kaarten te bestellen vanaf maandag 2 september 9 uur via 0900 – 400 1000 (€0,60 p/m) of vanuit het buitenland op +31 – 20 262 2141, houdt wel uw unieke kortingscode of lidnummer bij de hand.

Verkoop niet leden

De openbare verkoop van de HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS start 30 september 9 uur.

Voor meer informatie over de inhoud van het programma van de HENGSTENKEURING & FRIESIAN PROMS kunt u vanaf 31 augustus een kijkje nemen op de website KFPS-presenteert

 

Vorig artikelImke van de Miëde: van ‘gewoon Fries paard’ naar Grand Prix-merrie
Volgend artikel30 keuringspaarden meer gekwalificeerd voor Centrale keuring