Subtop: Jeanet en Judith op kop in Zware en Lichte Tour Exloo

Jeanet Dam - Gijsbert JD Subtop Exloo © DigiShots

Het pinksterweekend zorgde voor mooie scores op de subtopwedstrijden voor de Friese paarden.

Judith en Limited naar 67,279%

Op vrijdag 3 juni kwamen Judith Pietersen en Limited Edition JP (Uldrik 457) in actie op het Concours Hippique in Eext. In de Lichte Tour haalden ze een prachtige score van 67,279%.
In Exloo werd een CDI3* toernooi georganiseerd, waarbij het tweede pinksterdag tijd was voor een mooie subtopwedstrijd. In de Zware Tour wisten Jeanet Dam en Gijsbert JD (Tsjalke 397) in de Inter II een resultaat van 63,382% te halen en daarmee haalden ze niet alleen de hoogste score, maar is het duo hiermee ook startgerechtigd in de Grand Prix.

Limited Edition, Gigantisch vd Demrostables en Mees 497

In de Lichte tour kwamen Judith en Limited Edition (Uldrik 457) wederom aan de start en wisten ze te winnen met 65,221%. In dezelfde rubriek kwam ook Marc-Peter Spahn aan de start met Gigantisch vd Demrostables waarbij ze in hun PSG 62,721% lieten noteren. KFPS stamboekhengst Mees 497 reed met Peter naar 61,250%.

Doede en Olmo

Na hun succesvolle comeback in de dressuurring en fraaie score in de Grand Prix wisten Esther Liano en Stal Liano’s Doede in Soest ruim 63,15% te scoren, met daarbij fraaie scores voor de piaffe en de passage.
In Heerjansdam haalden Mark van Leeuwen en Olmo fan S (Uldrik 457) in de Inter I 65% op de subtopwedstrijd en daarmee haalden ze in het veld van de Inter I-ruiters een tweede plek.

 

 

Vorig artikelAmber Hoogeveen: ‘We hebben allemaal altijd in Nina geloofd’
Volgend artikelLocatiekeuring Bosma verplaatst naar 15 juni