Subtop | Mooie scores voor Limited Edition, Ilmar Poll, Oukje, Johanna K en Bonito C

Judith Pietersen - Limited Edition (archief) © DigiShots

Op het CH Westerkwartier in Marum waren de Friese paarden goed vertegenwoordigd in de Lichte Tour. Judith Pietersen stuurde haar Limited Edition (Uldrik 457) naar de koppositie met 68,309%; Marc Peter Spahn eindigde als derde met Ilmar Poll (Anders 451) met 64,559%. Ook een winstpunt was er voor Thea Dijkstra met Geartsje fan B (Brandus 345), die 60,956% neerzette.

Oukje fan it Hiem DL

In Snelrewaard behaalde Laura Roling een winstpunt (62,6%) in de Prix St.Georges met Oukje fan it Hiem DL, waardoor het Sport Elite-predicaat in zicht komt voor deze Tsjalle 454-dochter. De combinatie deed ook nog mee aan de Inter I. Met een resultaat van 62,8% is Oukje startgerechtigd in de Inter II. De afgelopen maand presteerde de merrie continu met hoge punten in de Horses2Fly-mencompetitie met zus Renate.

Johanna K

Karlijn van Vugt was op dreef met Johanna K (Stendert 447) gisteren tijdens het concours in Eext. Ze ging als eerste de ring in in het ZZ-Zwaar en kwam thuis met 61,857%.

Bonito C. Van de Wijdewormer

Een score van 61,857% leverde Romy Diemeer met Bonito C. Van de Wijdewormer (Dries 421) in Aerdenhout een tweede plek op in de gecombineerde Z2/ZZZ-rubriek. Voor haar tweede proef zag ze 62% op haar protocol staan.

Ben je ook gestart in de subtop afgelopen weekend, maar mis je je naam in deze uitslagen of zie je een foutje? Stuur dan even een mailtje aan phryso@mediaprimair.nl.

Foto: DigiShots

Vorig artikelGezocht: nieuwe deelnemers Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0
Volgend artikelLintenregen voor Friese paarden op kampioenschap Mendistrict Noord