Subtop: stijgende lijn voor Jeanet Dam en Gijsbert JD

Jeanet Dam en Gijsbert JD (Foto: Annie Damhof)

Tijdens de subtopwedstrijd op zondag 18 augustus in Emmeloord lieten Jeanet Dam en Gijsbert JD (Tsjalke 397) zich van hun beste kant zien. In de Prix St. Georges haalden ze een tweede plaats met 65,147%. ‘Weer genoten, we hebben de onze lijn weer terug’, aldus Jeanet.
Margriet Koopmans-Wiersma ging met haar Ide K.W. ook op pad naar Emmeloord en de zoon van Maurits 437 noteerde in de ZZ-zwaar een score van 61,429%, goed voor een vierde plaats in een zeer gemêleerd en sterk deelnemersveld.

Nieuwleusen: Daniëlla Smit en Nathalie Vorenhout

De subtopwedstrijd op zaterdag 10 augustus in Nieuwleusen betekende veel wind, maar ook weer mooie scores voor Daniëlla Smit en Nathalie Vorenhout.
Met Het Swarte Paert Izaak (Tjalf 433) wist Daniëlla in de ZZ-Zwaar 61,571% bij elkaar te rijden, waarmee ze op de zesde plaats kwam te staan in een deelnemersveld waarbij de eerste zes combinaties heel dicht bij elkaar lagen in puntenaantal. Eén jurylid had Daniella en Izaak zelfs op een tweede plaats gezet.

Van Grand Prix naar Centrale Keuring

Op dezelfde wedstrijd kwam ook Nathalie Vorenhout in actie met haar Anna van de ‘haffriehoeve’ (Rindert 406). Met 62,609% in de Grand Prix ‘zoooo genoten’, aldus Nathalie. Anna is een Sport Elite Kroon merrie en zal als het allemaal een beetje meezit ook te zien zijn op de sportavond van de Centrale Keuring op vrijdag 13 september.

Vorig artikelVeilig mobiel een gokje wagen is makkelijker dan je denkt
Volgend artikelAmbassadeur fokdag Blauwhuis beantwoordt alle (Friese paarden) vragen