Subtop: Top tien notering voor Rémy (Alwin 469) en Hennie in Hagen

Hennie Roffel en Rémy Martin TKJ (Alwin 469) hebben afgelopen zaterdag een top tien notering weten te behalen tijdens het internationale CDI3* concours Horses and Dreams in het Duitse Hagen. De combinatie uit Tijnje bezette een negende plek in de Intermédiaire I.

Persoonlijk record

Het fanatieke duo reed naar 68,592% waarmee ze een persoonlijk record behaalde op internationaal toneel. In een sterk deelnemersveld lieten Hennie en Rémy, stamboeknaam Tygo BT Ster Sport, 16 combinaties achter zich. ‘Ik ben zo trots op Rémy, en er zit nog zoveel rek in. Ik ben echt heel blij met onze resultaten dit weekend, dit is toch wel een hele bijzondere plek om te rijden..zoveel internationale topruiters’, aldus Hennie.

Groot compliment

Op donderdag 20 april verschenen Hennie en Rémy ook al in de Duitse arena, ditmaal in de klasse Prix St. Georges. De score die het duo daar reed was zeer verdienstelijk, namelijk 67,794%, maar mooier was misschien nog wel het compliment dat Hennie kreeg tijdens het inrijden voorafgaand aan haar proef. ‘Er kwam een steward naar me toe die toezicht moest houden tijdens het losrijden. Hij complimenteerde me met de fijne wijze waarop ik Rémy aan het losrijden was en dat hij dit weleens anders zag. Zo ga je lekker de ring in.’

Vorig artikelStamboekkeuring Vorden geannuleerd
Volgend artikelKFPS-regiovergaderingen: 10 in Nederland, 3 online voor het buitenland