Succesvolle kaartverkoop Hengstenkeuring en Jubileumshow

Ruim een week na de start van de openbare verkoop zijn rang 1 en rang 2 van de Hengstenkeuring op zaterdag 13 januari al volledig uitverkocht. Enkel voor rang 3 zijn nog kaarten beschikbaar. De kaartverkoop lijkt elk jaar weer sneller te gaan en ook vanuit het buitenland blijft de interesse stijgen.

Jubileumshow

Niet alleen de kaartverkoop voor de Hengstenkeuring gaat in een sneltreinvaart, ook voor de Jubileumshow zijn er al veelvuldig kaarten besteld. Omdat al duizenden kaarten zijn verkocht in de voorverkoop voor leden van het KFPS, is besloten tot een extra voorstelling (try-out) op woensdag 10 januari. De voorstellingen worden vormgegeven in een prachtig decor met de nieuwste lichttechnieken waarmee een betoverende wereld wordt gecreƫerd. Dit maakt de Jubileumshow anders dan alle eerdere paardenshows.

Regiestok in alle vertrouwen overgedragen

Jos Thie, die zowel de Faderpaard voorstelling in 2014 en de Stormruiter in 2018 regisseerde, blijft betrokken als artistiek adviseur. Na een succesvolle samenwerking met Margus Spekkers als voorstellingsleider van Faderpaard en de Stormruiter heeft hij de samenstelling en regie nu overgedragen aan Margus Spekkers.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kfps-presenteert.nl

Vorig artikelLivestream stamboekkeuring Harich – vrijdag 29 september
Volgend artikelIBOP Warga: AA voor Jolanda (Alwin 469), Jolene (Markus 491), Dryske (Date 477) en Anne Rianne (Hessel 480)