Tineke Schokker en Ella Wiersma voorgedragen voor bestuursfuncties

De vertrouwenscommissie (VC) van het KFPS heeft twee vrouwelijke kandidaten geselecteerd die zij voordragen tot toetreding tot het KFPS bestuur.

Tineke Schokker

Voor het voorzitterschap van de vereniging draagt de VC Tineke Schokker-Strampel voor.  Schokker is bezig met de laatste weken van haar burgemeesterschap op Vlieland. Binnenkort zal zij terug verhuizen naar haar woonboerderijtje in Eastermar. Tineke Schokker brengt de benodigde ervaring en een uitgebreid netwerk met zich mee. Daarmee ziet de VC in haar de meest geschikte kandidaat om de belangen van onze prachtige vereniging te behartigen. Het is de bedoeling dat Tineke Schokker eerst een half jaar meedraait naast waarnemend voorzitter Detlef Elling om in het najaar formeel het voorzitterschap op zich te nemen.

Tineke Schokker – Strampel

Elle Wiersma

Als algemeen bestuurslid draagt de VC Ella Wiersma voor. Ella is woonachtig in Wytgaard. Naast een actieve carrière als internationaal ondernemer heeft Ella ook ervaring als bestuurder. Met haar ervaring en haar passie voor het Friese paard is Ella voor de Vertrouwenscommissie de beste kandidaat voor de functie Algemeen bestuurslid.

Ella Wiersma

Beide kandidaten worden voorgedragen door de VC en tijdens de Ledenraadsvergadering van 28 mei zal definitief worden besloten of zij toetreden tot het bestuur van het KFPS.

 

Vorig artikelNog meer WK Jonge dressuurpaarden: ‘Trots op onze Friese paarden’ *update*
Volgend artikelKoninklijke onderscheiding voor Jan-Hein Stadhouders: ’trots, maar we doen het samen’