Update Worldwide Friesian Tour: meer dan 100 inzendingen in een weekend

Met minder dan 30 dagen tot de KFPS Hengstenkeuring in Leeuwarden is de Worldwide Friesian Tour bezig met een inhaalslag. Ondanks dat het doel van 40.075 kilometer niet gehaald gaat worden voor 14 januari blijft de Tour vol gas door gaan met nog 16.900 kilometer te gaan.

Meer dan 100 inzendingen

In totaal zijn er nu 2614 afstanden ingeleverd, met afgelopen weekend een record van meer dan 100 inzendingen in een weekend. De Tour heeft veel trouwe deelnemers die wekelijks kilometers inzenden, maar zichzelf ook doelen stellen in hun prestaties. Zo heeft Verena Klein uit Duitsland al 1000 km ingezonden! Door het internationale karakter worden er momenteel veel foto’s in de sneeuw toegestuurd, maar ook zonnige kiekjes.

Meeting in Leeuwarden

Tijdens de Hengstenkeuring in Leeuwarden zal er een WWFT meeting worden georganiseerd. Deze is bedoeld voor deelnemers die elkaar in het echt willen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, maar ook voor geïnteresseerden die meer willen weten over de Tour. Organisator Helen Bogren zal aanwezig zijn en binnenkort meer informatie plaatsen op de WWFT Facebook pagina.

Help mee de eindstreep te halen

Gemiddeld leveren de deelnemers een afstand van 8,8 kilometer in, wat zou betekenen dat er nog 1900 afstanden bij moeten. Wil je ook graag meedoen aan dit prachtige wereldwijde initiatief? Deelnemen is heel eenvoudig! Volg de Facebookpagina van de Worldwide Friesian Tour 2022. Verzamel je paardenvrienden, rij- of menvereniging, wandelclub of wie je maar mee wil nemen en kies de afstand die jullie willen afleggen. De minimale afstand is 5km, er is geen maximale afstand maar houd rekening met wat je paard en jij aankunnen. Meet de rit met een app die afstanden bijhoudt en plaats deze samen met een leuke foto van jou en je paard en extra info over jullie op de Facebook pagina. Er is ondertussen prachtige merchandise verkrijgbaar via de pagina waarmee je kan laten zien dat je hebt deelgenomen aan de Worldwide Friesian Tour.

Klik hier voor de link naar de WWFT Facebook pagina 

Vorig artikelLivestream IBOP – verplaatst naar donderdag 22 december
Volgend artikel68,421% voor Marc Peter Spahn en Elias 494 in Londen *video*