Stamboekkantoor zoekt een collega medewerker stamboekregistratie

Na 20 jaar trouwe dienst gaat Ina van der Lei het KFPS verlaten voor een functie bij het UWV. Daarmee is er een vacature ontstaan voor een medewerker stamboekregistratie. We zoeken een collega die accuraat en precies is, en naast klantvriendelijkheid ook een hands-on mentaliteit meeneemt. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving in een leuk team bij het oudste stamboek van Nederland en het mooiste paardenras ter wereld.

Drie of vier dagen

De vacature is een parttime functie van 3-4 dagen (24-32 uur afhankelijk van jouw beschikbaarheid), waarbij er ruimte is om de werktijden en specifieke dagen in overleg in te vullen. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie van een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Registratie en I&R

De medewerker stamboekzaken zorgt voor een juiste verwerking, controle en afhandeling van de registratie en de I&R. Denk daarbij aan het maken en versturen van stamboekcertificaten en paspoorten, en samen met het hele team zorg dragen voor de organisatie van evenementen zoals de Hengstenkeuring en de Centrale Keuring. De functie vraagt een (V)MBO werk- en denkniveau en kennis van interne administratie processen waarbij het van belang is dat je in schrift de Engelse taal beheerst. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie zijn een voordeel.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met KFPS-directeur Marijke Akkerman (0512 523888). Sollicitaties ontvangen we graag voor 1 september op het mailadres nynkebakker@kfps.nl, onder vermelding van medewerker stamboekzaken.

 

Vorig artikelNieuwe KFPS stamboekhengst Wiebert 527 staat in Zuid Afrika
Volgend artikelLivestream fokdag Middenbeemster – zaterdag 6 augustus