Veiling voor Make-A-Wish: bied op een les van een topruiter!

De 9-jarige Rebekka heeft leukemie, haar grote wens was om met een paard over het strand te rijden

Op 16 mei start de veiling wishesforwishes.nl waar ruiters en amazones kunnen bieden op een les van een topruiter. De complete opbrengst komt ten goede aan Make-A-Wish die wensen van zieke kinderen in vervulling laat gaan.

Riders for Wishes

De allerbeste paardeninstructeurs en ruiters van Nederland doen mee aan Riders for Wishes om voor dit goede doel geld in te zamelen: Sanne Voets, Coby en Marlies van Baalen, Jesse Drent, Anky van Grunsven, Maikel van der Vleuten, Adelinde Cornelissen, Anne Meulendijks, Lotte Meulendijks, Alex en Diederik van Silfhout, Imke Bartels, Hans Peter Minderhoud, Edward Gal en Rien van der Schaft.
Tussen 16 en 29 mei kan iedereen een les bemachtigen door een bod te plaatsen op de site. De les gaat plaatsvinden bij de topruiter op een nader overeen te komen moment.

Make-A-Wish

Dagelijks krijgen vier families in Nederland te horen dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden, zelfs jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen en artsbezoeken, niet wetend wat de toekomst gaat brengen. Voor al deze kinderen wil Make-A-Wish hun allerliefste wens in vervulling laten gaan. Een ervaring die ze sterker maakt en vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. De positieve energie die het toeleven naar de wensvervulling kinderen en hun omgeving geeft, is precies wat nodig is om met de ziekte om te kunnen gaan.

Van musical tot brandweerauto

De lijst van mooie ingevulde wensen is inmiddels lang: met de hele klas optreden in een musical, op pad met de brandweerauto, rijden op een tractor, voor één dagje een prinses zijn of een hijskraan besturen…Make-A-Wish maakt een wens tot werkelijkheid en met de opbrengst van de veiling kunnen er nog meer mooie herinneringen gemaakt worden!!

Vorig artikelStal Seren zoekt teamlid voor viertal: ‘Meer fun dan in je eentje rijden’
Volgend artikelVier Sterren voor stamboekkeuring Harich