Voorbereidingen Centrale Keuring: box reserveren, welke paarden aanmelden en promotiemogelijkheden

Van 14 tot en met 17 september staat de Centrale Keuring bij Manege Gaasterland in Harich op de planning. Hierbij een aantal geheugensteuntjes voor een goede voorbereiding, want op 28 augustus is de sluitingsdatum.

Moet ik mijn paard aanmelden?

Alle paarden die in het keuringsseizoen 2022 een eerste premie hebben gekregen komen in de catalogus voor de Centrale Keuring en zijn daarmee automatisch aangemeld. Hier zijn echter een paar uitzonderingen op. Veulens, Modelmerries en paarden die op naam staan van buitenlandse eigenaren moeten nog wel opgegeven worden via MIJNKFPS. Dat kan nog tot 28 augustus.

In the picture op de CK? Of een VIP-tafel reserveren?

De Centrale Merriekeuring is dé plek om onder de aandacht te komen bij de vele fokkers en liefhebbers van Friese paarden. Duizenden bezoekers komen naar Harich en daarnaast volgen nog vele mensen via de livestream in binnen- en buitenland de keuring op zaterdag. In Harich is een strodorp waar uw eigen presentatiewagen een mooie plek krijgt, maar u kunt ook gebruikmaken van de beschikbare pagodetenten. Succes is verzekerd door het promoten van uw bedrijf via de boarding of een advertentie in het boekje. Via onderstaand formulier (voor 1 september) Op dit formulier kunt u ook een VIP tafel reserveren om volledig verzorgd te kunnen genieten van de mooiste Friese paarden.

Reservering Centrale Keuring 2022 advertentie-boarding-VIP arrangement-strodorp

Box reserveren?

Bij Manege Gaasterland is het mogelijk een box voor uw paard te huren. Middels het invullen van onderstaand formulier kunt u alvast een box reserveren.

Klik hier voor het formulier om een box te reserveren op het CK 2022

Vorig artikelLivestream fokdag Ambt Delden – woensdag 10 augustus – start om 7.45 uur!
Volgend artikelTwenter Nine fan ’t Reidfjild (Tiede 501) jeugdkampioen èn fokdagkampioen in Ambt Delden