Webinar 20 juli: effecten van de stikstofplannen op de paardenhouderij

Het FNRS en LTO vakgroep paardenhouderij organiseren op woensdagavond 20 juli om 20.00 uur een webinar over de effecten van de stikstofplannen op de paardenhouderij. Het webinar is toegankelijk voor iedereen. Klik hier om aan te melden.

Deelnemers ontvangen direct een bevestigingsmail met daarin de link naar het webinar. Tijdens het webinar is er voor FNRS- en LTO-leden de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze worden, waar mogelijk, tijdens het webinar behandeld. Het webinar is later terug te kijken voor FNRS- en LTO-leden.

Vier inleiders

De stikstofplannen van het kabinet hebben de afgelopen weken veel stof doen opwaaien bij boeren en ook paardenhouders. Er heerst veel onzekerheid over de gevolgen voor de agrarische en hippische bedrijven. Welke effecten hebben de stikstofplannen op bedrijven en hun omgeving? Kunnen ondernemers hun bedrijf in de toekomst nog wel voortzetten?
Vragen waar in het webinar antwoord op gegeven gaat worden door Haike Blaauw (directeur FNRS), Marieke Toonders (voorzitter LTO vakgroep paardenhouderij), Fonny van de Heijning (directeur Van Dun Advies) en Mark Heijmans (themacoördinator LTO Nederland) met elkaar in gesprek over deze stikstofplannen en de mogelijke gevolgen op de paardenhouderij.
In dit webinar vertellen zij wat er op dit moment speelt in Nederland. Wat betekenen de nieuwe stikstofplannen? Wat kan de sector (nog meer) verwachten? Maar belangrijkste: wat kan een paardenhouder op dit moment doen en hoe kan de sector zich hier verder op voorbereiden? En wat doen de FNRS en LTO op dit gebied voor paardenhouders?

 

Vorig artikelMonique en Diederik (Jehannes 484) prolongeren kampioenschap in Groningen
Volgend artikelWees alert op voldoende koper in rantsoen jonge paarden