De KFPS Ledenreis 2024 gaat naar…….het Verenigd Koninkrijk!

Alweer voor het vierde jaar op een rij organiseert het KFPS een ledenreis, en aankomende September is de bestemming het Verenigd Koninkrijk! Prachtige natuur, inheemse paardenrassen, gezellige pubs en natuurlijk Friese paarden zullen onderdeel zijn van deze reis.

Keuringen en cuisine

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een interessant, divers en gezellig reisprogramma voor de leden van het KFPS. De laatste hotels en restaurantjes worden uitgezocht zodat de inschrijving zo snel mogelijk geopend kan worden. We gaan nog niet teveel verklappen, maar deelnemers zullen in ieder geval een keuring van de zustervereniging FHAGBI bezoeken en daarnaast een goede mix van natuur, cultuur en lekker eten.

September

De reis zal dit jaar het derde weekend van September plaatsvinden, dus hou deze periode alvast vrij in de agenda. Natuurlijk wordt het volledige programma gepubliceerd op de KFPS website, maar mocht je als eerste op de hoogte gebracht willen worden én meteen een plekje bemachtigen op onze volgende reis, dan kun je een mailtje sturen naar: moniekamico@kfps.nl. Je zult dan alle informatie per mail ontvangen zodra deze beschikbaar is. See you soon!

Meld je hier alvast aan

Vorig artikelLivestream IBOP Panningen – 13 april 2024
Volgend artikelIBOP Panningen: Megascore en AAA voor Jannechje (Alwin 469)